Heikki Hallanoro

Laudaturin papereilla tähtitieteilijäksi valmistunut muusikko/esikoiskirjailija Heikki Hallanoro (s. 1980) on säveltänyt jokaiseen romaaninsa lukuun pianoballadin.
Viivalla-romaanin mukana on lyriikkakokoelma sekä Säveltar-albumi (cd). Seuraava studioalbumi Viivalla-kirjaan julkaistaan vuonna 2017.

BALLADIVARTTI
Kun haluat kohottautua auvoisan valon virtaan, virkistyä, ilman pelkoa - että aikataulu ei pidä. Erinomainen päätösohjelma juhlaillalliselle.
Tarjoiluehdotus: kahvi + laphroiag qa cask / ferreira vintage port 2010
1-3 avaavaa balladia, jotka luovat hyräiltäviä muistoja.
Saat valita kaksi seuraavista teemoista: rakkaus, perhe, kunnianhimo, etsintä, kuolema.
Kesto 15 minuuttia
alk. 300€.

BALLADIAUVO
Kun haluat seurata sydämesi virtausta, antautua, ilman pelkoa - että aiempaan on paluuta. Erinomainen intiimeihin tilaisuuksiin.
Tarjoiluehdotus: pu'er + mitä tahansa itse leivottua
Kokonainen musisoituhoito, auvoisa palvelus itsellesi, joka hälventää elementaalista sumua, vahvistaa sieluyhteyttä ja kohottaa värähtelyäsi.
Saat valita 4-5 teemoista: rakkaus, perhe, kunnianhimo, etsintä, kuolema.
Kesto 45 minuuttia
alk. 600€

Jokainen tilaus sisältää konsertin ohella nimmaroidun Viivalla-paketin (kirja + cd) sekä Halaa-tuotemerkin 100% kierrätysvillasta käsintehdyn heijastimen + halauksen.

 

Video: Youtube 
Kuuntele: Spotify 

Johanna pitkänen

 Johanna Pitkänen

Johanna Pitkänen

 

Johanna Pitkänen, Johanna Juhola & Annimaria Koivunen

Esityksessä sukelletaan syvälle suomalaiseen sielunmaisemaan muinaisen loitsurunoperinteen kautta. Erilaiset parannus- ja manausloitsut saavat uuden muodon dynaamisen ja sensuellin musiikin sekä tekstin tulkinnan myötä. Taivaan ja maan haltijat heräävät eloon: Ilmarinen takoo aseitaan, Vellamo ohjaa vesien liikkeitä ja jossain virtaa tasaiseen tahtiinsa Tuonelan tumma joki... Johanna Pitkänen - piano, sävellykset, sovitukset Johanna Juhola - haitari, sovitukset Annimaria Koivunen - tekstin tulkinta http://www.johannapitkanen.com/tummat-tarut.html

 
 
 

Pinja Schönberg

pinja.png
 
 

Pinja Schönberg

Ilma-akrobatiaa erilaisilla välineillä kuten vertikaalikangas/köysi ja rengastrapetsi.
Nettisivuilla videoita: www.pinjaschonberg.net
Hintaluokka: 300-500€

 

Kosketus

10003659_1386824378255703_167947553_o.jpg
 
 

Kosketus

Artistin kotikunta: Kouvola

Esityksen nimi: Tanssimusiikkia

Esityksen kuvaus: Tanssimusiikkia
https://www.facebook.com/TanssiorkesteriKosketus/

Esityksen pituus: 4

Hintaluokka: yli 500€

 
 

Lumottu Apina

 Lumottu Apina

Lumottu Apina

Lumottu Apina on bändi, joka kulkee täysin omia polkujaan.
Menevän musan omintakeinen linja ja sen mukaansatempavuus on täysin vertailematonta. Musiikki on suomenkielisin maistuvin kielikuvin varustettua yltiörehellistä poppia. Sellaista, mistä saa otteen ja mitä suomalaiset rakastavat. Perusvire on positiivinen, mutta se vaalii myös syvällisempiä ja herkempiä tunnetiloja. Itse pääapina eli solisti on jo itsessään melkoinen korvallinen rokkikukko ja taustalla häärivät kaksi jo paljon nähnyttä taitavaa muusikkoa. Näiden kolmen yhtälö on täsmälleen yhtä kuin kunnon bileet!
Keikka alk. 600 €

Kuuntele: Spotify
Video: Youtube

Duo / Trio Zorbas

Trio Zorbas in Vernissa, Tikkurila 14.2.2016

Duo/Trio Zorbas on kreikkalaisen musiikin yhtye. Soittajat ovat kokeneita muusikoita joilla on vahva etninen tausta ja jokainen on oman soittimensa taituri. Yhtyeen repertuaari on laaja ja se käsittää kreikkalaisen musiikin tyylit 1800-luvulta nykypäivään.

ArulaI

Mystistä kansanmusiikkia

 

Katso lisää

Taikatulet

 
"Esityksissä yhdistyy kolme asiaa, jota ihminen jaksaa aina katsella: vedenlailla soljuva liike, tuli ja ihminen tekemässä työtään."

SPARKS!

Sparksissa ei kipinöissä säästellä. Kolmen naisen esityksessä otetaan käyttöön hienoimmat tuli- ja kipinävälineet, klassista "Taikatulet"-koreografiointia unohtamatta. Uutena aluevaltauksena ovat todella näyttävät pyrotekniset välineet, yhteistyössä pyroteknikko Kari Halion kanssa toteutettuna! Tämä on tuliesitys nostettuna seuraavalle tasolle!! 

 

MYSTIQUE - kaksi esiintyjää

Kaksi naista, tulitanssia ja jongleerausta koreografioituna kauniiksi ja hypnoottiseksi kokonaisuudeksi. Soljuva musiikki luo mystisen tunnelman, joka vangitsee katsojat. Shown päätteeksi voimme tehdä huikeat ilotulituksen omaiset kipinäsuihkut. 
Kesto 10-15 minuuttia.

 

PASSION - kaksi esiintyjää

Vauhdikas ja energinen esitys, jonka rytmikkääseen musiikkiin katsoja tempautuu mukaan. Hauskuutta ja pilkettä silmäkulmassa sisältävä esitys koostuu neljästä koreografiasta, joissa vaihtuvat välineet mm. soihdut, tuliviuhkat, kepit, poit ja hulavanteet. Show päättyy massiiviseen kipinäsateeseen, eikä jätä ketään kylmäksi! 
Kesto noin 15 minuuttia.

-katsojan kommentti esityksen jälkeen Tertin kartanolla

Jonnu

mini-jonnu.jpg

Esityksen nimi: Tunnelmallista suomenkielistä musiikkia duona tai triona ammatilaisten toimesta. Duo kokoonpano on laulu-kitara. Trio-kokoonpanovaihtoehtoja on laulu-kitara-viulu, laulu-kitara-akustinen basso, laulu-kitara-lyömäsoittimet.

Esityksen kuvaus: Omaa suomenkielistä musiikkia ja käsin valikoituja jazz, soul ja pop klassikoita tunnelmallisiin juhliin, missä ei haluta äänen tason nousevan pilviin tai missä jalkojen tamppaamisen sijaan halutaan keinua musiikin tahtiin vaikkapa viinilasillinen kädessä tai käpertyä oman rakkaan kainalossa.

Esityksen pituus: 60

Hintaluokka: yli 500€

Riikka Jaakkola

Artistin kotikunta: Helsinki/Kuopio/Kärkölä

Esityksen nimi: Konsertti / taustamusiikki

Esityksen kuvaus: Riikka Jaakkola on 2016 The Voice Of Finlandissa toiseksi tullut laulajatar. Riikka keikkailee joko bändin kanssa rocksettinä tai akustisempana settinä.
Setin pituus voi olla parista biisistä 2x60min

Esityksen pituus: 60

Hintaluokka: yli 500€

Vakavalta

Artistin kotikunta: Tampere

Esityksen nimi: Akustinen keikka

Esityksen kuvaus: 30-60 min tunnelmallista musiikkia akustisesti.

Esityksen pituus: 45

Hintaluokka: 150-300€

Hopeinenkuu

Artistin kotikunta: Vantaa

Esityksen nimi: iskelmäbändi

Esityksen kuvaus: Iskelmää 5henkisellä bändillä,tuttuja suomikappaleita,valoja ja lavameininkiä kahdella solistilla!Rocn roll!Seuraa facebook ja instagram:#hopeinenkuu

Esityksen pituus:

Hintaluokka: yli 500€

Amerinca - Perú

Artistin kotikunta: Tervakoski - Janakkala

Esityksen nimi: Andean music, Intiaani musiikkia

Esityksen kuvaus: Amerinca performs Andean music, representing a fusion of cultures and rhythms combining African, European and indigenous American roots. Featuring Andean instruments like the quena (bambood flute), charango (Andean mandolin), zamponas (Pan flutes) and Bombo (Andean bass drum), as well as guitars and bass, present a joyful experiencethat gets a whole audiences .

Esityksen pituus: 45

Hintaluokka: 300-500€

Kaiho Hetkenlaulaja

Artistin kotikunta: Pirkkala

Esityksen nimi: Lauluja ihmisistä hetkessä

Esityksen kuvaus: http://kaihotuotanto.com/kaiho-hetkenlaulaja
Hetkenlaulaja Kaiho on tämän päivän Reino Helismaa. Hetkenlaulu syntyy ihmisestä tai ajatuksesta siinä hetkessä ja Kaihon luoma Hetki on aina näkemisen ja kokemisen arvoinen.
Lauluja hetkestä Kaiho on tehnyt vuodesta 2008 ja matkan aikana on tehty yli 2000 keikkaa ja noin 300 000 hetkenlaulua.
Kyseessä on Tampereen legenda. Oma peräinen trubaduuri, joka ei jätä ketään kylmäksi.
Ei covereita. Nauru takuu!

Eräs hetkenlaulu
https://www.youtube.com/watch?v=gxO4w8YtP-U

Esityksen pituus: 45

Hintaluokka: 300-500€

Make Kallio

Artistin kotikunta: Säkylä

Esityksen nimi: trubaduuripalvelua

Esityksen kuvaus: MAKE KALLIO
Pitkän linjan trubaduuri tilattavissa keikoille.
Laaja ohjelmisto kaikille tutuista Suomihiteistä Irwinistä Juiceen ja Dingosta Eppuihin kansainvälisiä klassikoita unohtamatta yli 20 vuoden kokemuksella.
Maken löydät myös facebookista ja youtubesta.

Esityksen pituus: 90

Hintaluokka: 300-500€

ICON

Artistin kotikunta: Helsinki

Esityksen nimi: Bilebändi firmatilaisuuksiin ja yksityisjuhliin.

Esityksen kuvaus: ICON on räjähtävän ammattitaitoinen bilepläjäys ja viihdyttäjä juhliinne!

Soitamme toiveenne mukaan myös tanssimusiikkia, sekä jazzahtavaa taustamusiikkia. Toteutamme myös erikois-iltoja esim. 80-luvun rock tai suomi-rockin helmet!

ICONin muusikoilla on kokemusta tuhansia tunteja soittoa ja laulua maalta ja mereltä, häistä ja hatajaisista, tähtiartistien taustabändeistä sekä suurista areenoista ja televisiosta.

Elina Hjelt on ICONin huikeaääninen solisti.

Valitse ICON jos haluat juhliisi tasokasta, ammattitaitoista ja musiikkia rakkaudella tulkitsevaa bändiä!

www.iconparty.fi ja fb: https://www.facebook.com/iconyhtye/?fref=ts

www.ruutu.fi/video/937975

Esityksen pituus: 135

Hintaluokka: yli 500€

Shalla Lalla vocal ensemble

Lauluyhtye Shalla Lalla on akustinen seitsemän naislaulajan yhtye, jonka ohjelmisto on etnovivahteilla maustettua Suomipoppia. Tasokas lauluyhtye tuo dramaattisella ja hilpeällä tulkinnallaan ja huikeilla sovituksillaan aidon tunnelman tilaisuuteen. Lauluyhtyeessä ei ole soittimia eikä esitys vaadi äänentoistotekniikkaa, joten yhtye voi esiintyä lähes missä vaan. Keikka alk. 300 €

trioLIT

Artistin tai kokoonpanon nimi: trioLIT
Artistin kotikunta: Kouvola
Esityksen nimi: "Dyykkari, joka ei halunnut steikiksi"
Esityksen kuvaus: Mitä yhteistä on Bob Marleylla ja Rage Against the Machinella?

Vastaus on trioLIT. Rokahtavaa reggaeta soittava, kouvostoliittolainen trioLIT ei kaipaa huvilupia pistääkseen paikan paskaksi ja jengin pähkinöiksi raffeilla takapotkuriffeillään.

Emme yritä koreilla paskoilla demoilla tai hienoilla sivustoilla. Haluamme vain keikkailla. trioLIT joko sekoittaa ihmiset, tai vetää sekoja ihmisiä puoleensa. trioLIT tunnetaankin lähinnä hulluista faneistaan. Keikoilla kansalaiset pääasiallisesti hytkyvät reggaemaisen rauhallisesti tai pittaavat rakkaudellisen aggressiivisesti. Myös letkajenkka ja paritanssi kukkaruukun kanssa ovat tyypillisiä yhtyeen musiikille altistumisen oireita.

Kolmesta artistinrentusta koostuva trioLIT heittää keikan könttäsummalla 400 € (sis. ALV). Voimme kalentereiden salliessa ottaa mukaamme myös äänisoturi Monnin samaan hintaan. Lisää tietoa bändistä saa yhtyeen sivustolta (http://triol.it).

Musiikkiimme voi tutustua Spotifyssä tai YouTubessa, ja muutamana esimerkkinä framille nostettakoon
kellarissa purkitettu "Bensavalo" (https://youtu.be/91pctFhTtzw), keikaltamme buutlegattu styge "Tervetuloo Kouvolaa" (https://youtu.be/cOjKX0zOwok), sekä
* myöhempää tyyliämme edustava "Korkeemmal ku korkee" (https://youtu.be/hOfI7oVbe28).
Esityksen pituus: 40
Hintaluokka: 300-500€

Kyösti Kytöjoki ja pianisti Andraz Zabo

Artistin kotikunta: Konnevesi
Esityksen nimi: Yksinäinen saarnipuu
Esityksen kuvaus: Laulu ja piano. Tyylikkäästi sovitettuja ikivihreitä sävelmiä. Genret klassinen,gospel, laulelmat jne...
aina tilanteen mukaan. Tulossa levyjulkaisu,josta demo lähiaikoina. Kyseessä ei ole mikään hanuri ja hattu kokoonpano,
vaan laatumusaa tilanteen mukaan.
Esityksen pituus: 3
Hintaluokka: 150-300€

Amber vibes

Tunnelmallisia covereita 70-90 -luvuilta, akustisella tyylillä. Ohjelmistoomme kuuluu esimerkiksi: Aerosmith, Johnny Cash, Led Zeppelin, Red Hot Chilli Peppers, Heart, Guns N' Roses, Toto yms. settiä voi vaihdella tilanteen mukaan: menevämpää tai rauhallisempaa musiikkia maustasi riippuen. Yhtyeeseen kuuluu alkuperältään espanjalainen laulaja, kosketinsoittaja ja kitaristi. Kaikilla on pitkä kokemus muusikkoina ja into soittaa livenä. Hinnasta voidaan neuvotella https://www.facebook.com/ambervibes/

Artistin kotikunta: Helsinki
Esityksen pituus: 50min
Hintaluokka: 50-150€

Onnenkenkä Orkesteri

Artistin kotikunta: Raahe

Esityksen nimi: rautalanka, bea, pop, iskelmä

Esityksen kuvaus: Onnenkenkä Orkesteri esittää kattauksen rautalanka ja beat-musiikin klassikkoja.Bändi esittää tunnettuja hittejä eri vuosikymmeniltä kunnioittaen myöskin perinteistä suomalaista iskelmää. Ohjelmaa onkin kasattu muun muassa Agentsien ja Rauli Badding Somerjoen repertuaareista, The Soundsia ja The Shadowsiakaan unohtamatta

Esityksen pituus: 135min

Hintaluokka: yli 500€

Anne Carlsson

Artistin kotikunta: Helsinki

Esityksen nimi: Cocktail pianisti-laulaja / James Bond show

Esityksen kuvaus: 1.Soitan piano ja laulan cocktail tilaisuuksissa, illallisilla, häissä ja muissa juhlissa huippu ammattitaidolla. 2. Esitän James Bond musiikkia mahdollisen autenttisesti.

Esityksen pituus: 40min

Hintaluokka: 300-500€

www.annecarlsson.com